Altaner med glastag

Luk lyset ind med et glastag på altanen

Altaner med glastag

Løft dit uderum med et glastag

En stilfuld glasoverdækning i et enkelt og skandinavisk design.

En slidstærk og vedligeholdelsesfri løsning, der kan tilpasses dine behov.

En stilfuld terrasseoverdækning med tag af glas i et enkelt og skandinavisk design.

En slidstærk og vedligeholdelsesfri løsning der kan tilpasses dine behov.

billeder

Vælg en stilfuld glasoverdækning i et enkelt og skandinavisk design og få fuld udsigt til stjernerne en klar vinteraften. Glasset giver masser af dagslys på altanen – selv på en grå efterårsdag.  

Vores glasoverdækninger fås med ensidig hældning eller med saddeltag. Glastaget har integreret tagrende og fås i mange variable farver. Konstruktionerne er udført med pulverlakerede aluminiumsprofiler, hvilket giver et let design med et stort lysindfald.

Slidtstærk og vedligeholdelsesfrit

Taget er slidstærkt, vedligeholdelsesfrit og kan tilpasses i størrelsen efter ønsker og behov.  Der er mulighed for tilbehør, såsom plisségardiner, solafskærmende glas og markise. Siderne kan afskærmes med faste glasfelter, foldeglas eller skydeglas.

Brug for mere viden?

Tag fat i Alumentdk for flere informationer om de mange fordele ved glastag. 

 

Vælg en stilfuld terrasseoverdækning med tag af glas i enkelt og skandinavisk design. Det giver flere af de skønne timer på terrassen på kølige sommeraftener, på forårsdage eller på smukke efterårsdage.

Vores terrasseoverdækninger/tag er i glas og laves med ensidig hældning eller med saddeltag. Glastaget har integreret tagrende og fås i mange variable farver. Terrasseoverdækningens konstruktioner laves i pulverlakeret aluminiumsprofiler, hvilket giver et let design med stort lysindfald.

Slidtstærk og vedligeholdelsesfrit

Taget er slidstærkt, vedligeholdelsesfrit og tilpasses i størrelsen efter ønsker og behov. En særdeles holdbar terrasseoverdækning, der fuldender dit hjem og løfter dit uderum og dit hus istedet for at skæmme.

Der er mulighed for tilbehør, såsom plisségardiner, solafskærmende glas og markise.
Siderne kan afskærmes med faste glasfelter, foldeglas eller skydeglas.

Få flere af de skønne timer på terrassen – kontakt Alument for et uforpligtende snak om en terrasseoverdækning.

Er du blevet nysgerrig?

Bliv yderligere inspireret i nogle af vores referencer længere nede på siden.

Du kan også besøge vores udstilling på HUSET eller måske se en kort film herunder, hvor Thomas viser det elegante glastag, som giver dig mere lys på terrassen.

Kontakt os

For en hurtigere behandling af din forespørgsel vil det være en stor hjælp, hvis du vedhæfter et billede af din opgave og angiver ca. mål.

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her: https://alumentdk.dk/cookie-og-privatlivspolitik//