fbpx

GLASVÆRN OG RÆKVÆRK ETAGEBYGGERI

Alumentdk leverer og monterer glasværn og rækværk til etagebyggeri i hele landet

Glasværn til altaner og opgange

I Alumentdk tilbyder vi glasværn til altaner, svalegange, opgange eller trapper. Det er en praktisk løsning, der giver sikkerhed og lukker masser af lys ind. Og vi kan altid eftermontere foldeglas på en altan med glasværn. Vi laver elegante løsninger i glas og aluminium, der passer til alle arkitektoniske stilarter. Glasværnet kan designes og udformes i et væld af forskellige former og farver, så du ikke skal gå på kompromis med æstetikken.

Rækværk

Vi har også flere typer rækværk til altaner, så du kan finde det design, der passer bedst til arkitekturen. Det kan være lodrette tremmer eller metalplader med huller. Hvad enten du vil have et klassisk design, et moderne tremmeværn eller en farve på dit rækværk, der er oppe i tiden, så har vi den perfekte løsning, der spiller sammen med bygningens arkitektur. Alle vores løsninger er naturligvis børnesikrede.

Altanværn

Alumentdk har vi også altanværn, der kan designes på mange forskellige måder i forhold til form og farve. Værnet udføres i aluminiums balustrader, og brystningsfeltet udfyldes med kompaktlaminat, fiberbeton eller glas efter eget valg. Foroven afsluttes værnet med en elegant håndliste.

Da balustraderne er udført i aluminium, som er et let materiale, er der vægtmæssigt mindre krav til de bagvedliggende konstruktioner. Det giver en materialebesparelse ved etablering af altaner.
Gamle nedslidte betonbrystninger kan skiftes ud med en let og vedligeholdelsesfri konstruktion. Samtidig er værnet konstrueret, så der altid kan eftermonteres foldeglas uden yderligere tiltag.

Renovering og nybyg

I Alumentdk er vi både engageret i nybyggeri og renoveringsprojekter. Det er vores oplevelse, at mange ældre lejligheder med betonværn på altanen får et gevaldigt løft, når de får skiftet betonen ud med et glasværn. Lige pludselig kommer der mere lys ind i lejligheden, og altanen bliver mere venlig og imødekommende. Vi tilbyder også serviceaftaler, hvor vi efterser altanerne med jævne mellemrum. Tag fat i os for at høre mere.

Bæredygtige altaner der hænger ved

Call us for an appointment on

0 000 000 000 / 0 000 000 000

Where you can find us

962 Roel Causeway, Hoseafort

Call us for an appointment on

0 000 000 000 / 0 000 000 000

Where you can find us

962 Roel Causeway, Hoseafort

Bæredygtige altaner der hænger ved