Altaner pris

Hvad koster en altan? Læs med her

Hvad koster en altan?

Der er mange forskellige faktorer, som har betydning for prisen på din altan. Det handler både om, hvor mange altaner vi skal etablere, hvor de skal sidde og altandesign. Bliv klogere på de mange elementer, der har betydning for priser på altaner her.

Jo flere jo bedre

Hvis I er mange, der vil have en ny altan, bliver hver enkelt altan billigere. Det skyldes, at der er mange omkostninger, som er faste næsten uanset mængden af altaner. Det gælder forarbejdet med tegninger, beregninger og ansøgning om byggetilladelse. Det er den samme proces, uanset om der er tale om 1 altan eller 30 altaner. Det samme gør sig gældende for etableringen af byggeplads og leje af udstyr. Derfor får I en billigere pris på altanerne, hvis I er mange, der går sammen om at få altaner.

 

Hvor skal altanen sidde?

Skal altanen sidde ud mod gaden eller ind mod gården? Skal vi etablere en tagterrasse eller en altan på førstesal? Placeringen af altanen har betydning for prisen på altanen, da der er mere arbejde på en tagterrasse end en altan på førstesal. Placeringen kan også have betydning for altanens størrelse og dermed prisen. Jo større altanen er, jo dyrere bliver den. Derfor er en fransk altan også betydeligt billigere end en gængs altan. En fransk altan kræver heller ikke så store indgreb i facaden eller de samme byggetilladelser som en gængs altan.

Materialer påvirker prisen

Vil du have en altan med betondæk eller ståldæk? Valget af materialer har betydning for prisen på altaner. Betondæk er dyrere end ståldæk og stiller større krav konstruktive krav til facaden. Derfor er altanbunde i beton en dyrere løsning end stål. Priserne på rækværk varierer også. Vi tilbyder mange forskellige rækværk og værn, som er prissat forskelligt. Vi har både glasværn, rækværk i aluminium eller gyldne værn, som spiller flot op til en mørk facade. Design og farve på rækværket eller værnet spiller en rolle for prisen.

De faktiske forhold spiller også en rolle. Skal der etableres en terrassedør eller flyttes en radiator? Er det en altanudvidelse? Skal den eksisterende altan bortskaffes? Vi hjælper jer med at belyse faktorerne. Vi med fra start til slut og hjælper jer gennem hele processen fra de første skitser til den endelige montering.

Så hvad koster en altan?

Når vi tager højde for de mange forskellige faktorer, vi har listet ovenfor, så lander vi ofte på et sted mellem 90.000 og 160.000 Det kan umiddelbart lyde som en dyr investering, men det er helt sikkert en investering, du bliver glad for. Du får dit eget uderum, og din ejendom bliver meget mere værd. Generelt bliver lejligheder med altan solgt hurtigere og til en højere pris end lejligheder uden altan, så det er en investering, der kan betale sig. 

Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe jer med jeres altanprojekt:

Jylland:
Lars Bomholt,
tlf. 60 81 16 01
mail: lb@alumentdk.dk

Sjælland:
Michael Jensen
tlf. 30 80 96 10
mail: mj@alumentdk.dk