Altanlukning

En altanlukning forlænger altansæsonen og giver et ekstra løft til din altan. Altanlukninger giver læ for vinden og skaber en sikker afslutning på din altan uden at fjerne udsigten og lyset. I Alumentdk har vi flere forskellige typer altanafskærmninger, så du altid kan finde den løsning, der passer til din altan.

Cases med altanlukning

Foldeglas til altanen

Vores mest populære altanafskærmning er foldeglas. Når det er varmt, folder du glasset til side og kan få fuldt udbytte af den lette brise og solens stråler. Er det mere køligt og blæsende, lukker du glasset i, og din altan er beskyttet for vejret takket være altanlukningen. Regn, slud og vind bliver holdt for døren, og din altan får mindre vedligehold og længere levetid, fordi materialerne er beskyttet bag et lag glas. Foldeglasset forvandler din altan til en “lukket altan” som en ekstra udestue, du kan bruge det meste af året.

Bedre indeklima

Foldeglas til altanen tager ikke lys fra din lejlighed. Tværtimod får du et bedre indeklima med foldeglas, da det fungerer som et ekstra lag isolering på din lejlighed, så du får en lavere varmeregning. Du kan få foldeglasset monteret på en eksisterende altan. Vi kan også levere en helt ny altan til dig med foldeglas, så du får mulighed for at vælge det værn, der passer bedst til boligen. Vi leverer også nye altaner, der er forberedt til foldeglas, så du kan få det monteret senere, hvis det passer bedst.

Gardiner og låsesystemer

Mange vil gerne have mulighed for at skærme for solen på de dage, hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Derfor tilbyder vi særlige plisségardiner til din altanafskærmning, som du kan folde op og ned, afhængigt af vejret. Det skaber også ekstra privatliv. Bor du på de nederste etager, tilbyder vi også foldeglas med et særligt låsesystem, der giver ekstra sikkerhed til din bolig.

Glastag ved restaurant Big World i Grindsted

Glastag

Har du lejlighed øverst oppe, kan du få et glastag på din altan. I Alumentdk har vi mange typer glastag, så vi har helt sikkert en løsning, der passer til din bolig. Et glastag giver udsigt til stjernerne og får solens stråler helt ind i de mørkeste kroge, så du får et lyst og imødekommende miljø på din altan. Ja, du kan sågar udnytte varmen fra dit glastag til at dyrke tomater og agurker på altanen. Ønsker du en mere isolerende tagflade, kan glastaget monteres med termoplader. Her kan vi montere både klare og opal termoplader.

Vil du have et tilbud på en altanlukning, eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon: 3015 2109 eller email: info@alumentdk.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så tager vi fat i dig så hurtigt som muligt.