Lukkede altaner

Lukkede altaner giver dig fleksibilitet og ekstra kvadratmeter

Lukkede altaner er en fleksibel løsning, der skaber flere muligheder og bedre udnyttelse af din altan. Med en lukket altan i glas kan du året benytte dig af de ekstra kvadratmeter løsningen giver, uanset vind og vejr. Med vores foldeglas kan du, på en varm dag, let skyde glaspartierne til side og ligeledes let lukke altanen i de kolde måneder.

Hos Alument dk kan vi også levere og montere et facadesystem med lukkede altaner til en hel ejendom. Alle vores løsninger er i høj kvalitet og et elegant skandinavisk design.

FORDELE VED LUKKEDE ALTANER

Der er flere fordele ved lukkede altaner. Udover fleksibiliteten og de flere kvadratmeter er det også en praktisk løsning, der mindsker trafikstøj og udefrakommende larm. Samtidig giver en lukket altan dig en større grad af privatliv, uden at det skæmmer for udsigten.

Lukkede altaner har også en isolerende effekt, fordi glaspanelerne skaber en klimaskærm mellem inde- og udeklimaet – en effekt du vil kunne se på varmeregningen.

FACADESYSTEM – ET ANSIGTSLØFT TIL EJENDOMMEN

Vi kan også levere og montere et altanfacadesystem med lukkede altaner, som kan give jeres ejendom et kæmpe ansigtsløft.

Vores facadesystem er baseret på et moderne aluminiumsværn med integrerede foldeglas – et værn til åbne altaner med bagvedliggende foldeglas i fuld etagehøjde.

Facadesystemet er udformet i slidstærkt glas og aluminium, som kan tilpasses stort set enhver bygningsarkitektur og dens omgivelser. Det hele er udformet, så det er nemt at montere og kræver et minimum af arbejde og tilpasning på selve byggepladsen.

Et facadesystem bruges såvel til nybyggeri som boligrenovering i form af en klimaskærm, altanudvidelser, byfornyelser eller forskønnelse af eksisterende ejendomme.

VEDLIGEHOLD AF LUKKET ALTAN I GLAS

Vores lukkede altanløsninger med foldeglas er et kvalitetsprodukt, der ikke kræver megen vedligeholdelse, og som samtidig holder din altan ren for blade og skidt.

Aluminiumskonstruktionen er af højeste kvalitet og designet af det finske mærke Lumon. Konstruktionen kan modstå krævende vejrforhold, så du trygt kan stole på funktionaliteten i både frostvejr og bagende solskin.

KAN JEG FÅ LAVET EN LUKKET ALTAN?

Hos Alument dk laver vi både løsninger til privatboliger, andels- og ejerboliger og til almene boligforeninger. Vi favner bredt i vores ydelser, og hjælper gerne med professionel rådgivning, budgetter samt illustrationer til dit projekt.

HVAD KRÆVER MONTERING AF LUKKEDE ALTANER?

Det kræver som regel hverken bygningsmæssige ændringer eller omfangsrigt monteringsarbejde at opsætte lukkede altaner.

Selvom lukkede altaner betegnes som en fast installation, er kravene til en byggetilladelse begrænsede. De lokale myndigheder skal dog altid adviseres forinden for at afklare eventuelle krav.

VI VIL GERNE HJÆLPE DIG

Hos Alument har vi efterhånden mange års erfaring med at hjælpe kunder præcis ligesom dig, med at finde frem til den helt rette løsning.

Vi hjælper med at afklare dit behov, svarer på spørgsmål, laver beregninger og meget andet, så du er klædt på til at træffe det rigtige valg for dig.

Kontakt os på telefon: 30 15 21 09 eller email: info@alumentdk.dk