Altaner

Æstetiske løsninger til ethvert projekt.

Alumentdk’s altanløsninger er i tråd med elegant skandinavisk design. Vi tilbyder altanbunde i stål eller højstyrkebeton, der giver dig mulighed for at vælge den løsning, der passer til lige netop dit projekt. Vores altanbunde kan kombineres med værn i aluminium eller glas i bedste kvalitet, der giver et let og svævende udtryk.

Altandæk i højstyrkebeton eller stål

Alumentdk’s altaner har altandæk i højstyrkebeton eller stål. Hvert materiale har sine fordele, og vi rådgiver gerne om hvilken løsning, der passer bedst til dit projekt.

Altandæk i højstyrkebeton kan konstrueres ned til 70 mm højde, så altanerne fremstår slanke og fritsvævende på facaden. Betonen passer til den nordiske arkitekturtradition og giver mulighed for akitektonisk udfoldelse.

Altandæk i stål kan desgines til ethvert projekt. Stålet er lettere end beton, så de konstruktionsmæsse krav til facaden mindskes. Bundene fås med terrassebrædder eller italienske fliser, så du kan skabe din helt egen atmosfære. Altandækkene i stål er CE-mærket i klasse 3, hvilket giver mulighed for at få en altan, hvor alle dele er CE-mærket.

For både altandæk i stål og beton gælder det, at de overholder gældende brandkrav. Det samme gør sig gældende for alle de værn, Alument tilbyder. Det betyder, at der ikke er behov for at foretage yderligere brandsikring af altanen.

Vores altanløsninger omfatter både nyetablering og altanudvidelser af eksisterende altaner, ligesom vores altaner er forberedt til eventuel montering af foldeglas. Både fra start eller til eventuel senere eftermontering.

Ejer- og andelsforening eller alment byggeri

Vi har mange års erfaring med altanprojekter. Både med udvidelser af eksisterende altaner og med opsætning af foldeglas.
Se vores altanløsninger for yderligere info for ejer- og andelsboligforeninger og for alment boligbyggeri.

Vi tager os af altanentrepriser både som fagentreprise og som underentreprise.

Spørg os, hvordan vi kan hjælpe med jeres altanprojekt:

Jylland:
Lars Bomholt, tlf. 60 81 16 01 mail: lb@alumentdk.dk

Sjælland:
Michael Jensen, tlf. 30 80 96 10 mail: mj@alumentdk.dk

Værntyper til altaner

Altan
afskærmningsvæg

Altan
Indspændt værn

Altan
med indfarvet balustre

Altan 
Glasværn med håndliste

Altan
Glasværn mellem stolper

Altan –
tremmeværn

Kontakt os

For en hurtigere behandling af din forespørgsel vil det være en stor hjælp, hvis du vedhæfter et billede af din opgave og angiver ca. mål.

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her: https://alumentdk.dk/cookie-og-privatlivspolitik//