Altaner

Æstetiske løsninger til ethvert projekt

På udkig efter en altan til din bolig?

Alumentdks altaner er i tråd med elegant skandinavisk design og kan tilpasses enhver arkitektonisk stilart. Vores altaner kommer med enten altanbunde i stål eller højstyrkebeton, så du kan vælge den løsning, der passer til lige netop dit projekt. Vores altanbunde kan kombineres med værn i aluminium eller glas i bedste kvalitet, der giver et let og svævende udtryk

Altandæk 

Vi tilbyder altaner med altandæk i højstyrkebeton eller stål. Hvert materiale har sine fordele, og vi rådgiver gerne om hvilken løsning, der passer bedst til dit projekt.

Altandæk i højstyrkebeton kan konstrueres ned til 70 mm højde, så altanerne fremstår slanke og fritsvævende på facaden. Betonen passer til den nordiske arkitekturtradition og giver mulighed for akitektonisk udfoldelse.

Altandæk i stål kan designes til ethvert projekt. Stålet er lettere end beton, så de konstruktionsmæsse krav til facaden mindskes. Bundene fås med terrassebrædder eller italienske fliser, så du kan skabe din helt egen atmosfære. Altandækkene i stål er CE-mærket i klasse 3, hvilket giver mulighed for at få en altan, hvor alle dele er CE-mærket.

For både altandæk i stål og beton gælder det, at de overholder gældende brandkrav. Det samme gør sig gældende for alle de værn, Alument tilbyder. Det betyder, at der ikke er behov for at foretage yderligere brandsikring af altanen.

Vores altanløsninger omfatter både nyetablering og altanudvidelser af eksisterende altaner, ligesom vores altaner er forberedt til eventuel montering af foldeglas. Både fra start eller til eventuel senere eftermontering.

Private & professionelle

Vi har mange års erfaring med altanprojekter. Både med udvidelser af eksisterende altaner og med opsætning af foldeglas.
Se vores altanløsninger for yderligere info for ejer- og andelsboligforeninger og for alment boligbyggeri.

Vi tager os af altanentrepriser både som fagentreprise og som underentreprise. Klik her og læs mere om altan priser.

Spørg os, hvordan vi kan hjælpe med jeres altanprojekt:

Jylland:
Lars Bomholt, tlf. 60 81 16 01 mail: lb@alumentdk.dk

Sjælland:
Michael Jensen, tlf. 30 80 96 10 mail: mj@alumentdk.dk