Stålaltan

Altaner i stål er et rigtig godt alternativ til altaner med betondæk.
Er du på udkig efter en ny altan til din bolig?

altaner stemning skovvangsvej alumentdk

Sikker løsning

Alumentdks altaner i stål er i tråd med elegant skandinavisk design og kan tilpasses enhver arkitektonisk stilart, så du får et pænt udtryk på facaden. Vores altaner i stål er lette at montere og stiller ikke så store konstruktive krav til facaden som altaner med betondæk. Samtidig er en altan i stål billigere end en altan med betondæk, fordi den er hurtigere og lettere at montere. Derfor vælger mange at gå med en altan i stål.

En altan i stål kan fås med terrassebrædder eller italienske fliser, så du kan skabe din helt egen atmosfære på altanen. Altandækkene i stål er CE-mærket i klasse 3, hvilket giver mulighed for at få en altan, hvor alle dele er CE-mærket. Det giver dig en ekstra sikkerhed for, at din altan holder længe.

Vores altanløsninger omfatter både etablering af nye altaner, udvidelser af eksisterende altaner og renovering af altaner. Alle vores altaner er forberedt til eventuel montering af foldeglas. Så kan I altid få foldeglas på, hvis I har lyst til at skærme altanen for vind og vejr.

Sikret mod brand

Alle Alumentdks altaner i stål og beton overholder gældende brandkrav. Det samme gør sig gældende for vores forskellige designs af rækværk. Det betyder, at der ikke er behov for at foretage yderligere brandsikring af altanen, når den er sat op.

Vi har et væld af forskellige typer rækværk, så du kan finde lige præcis det design, der passer til din bolig. Vi tilbyder også rækværk i flere forskellige farver, så du kan skabe stemning på altanen. Du kan også få et glasværn til din altan i stål, så du kan skabe ekstra læ på altanen og få fuldt udbytte af solens stråler.

 

Vi hjælper gennem hele processen

Hvis du er tvivl om, hvilket rækværk eller glasværn du skal vælge, så hjælper vi gerne med at finde det rette design. Vi hjælper dig også gennem hele processen med at få en ny altan lige fra den indledende snak om design og størrelse på altanen til tegninger, beregninger og ansøgning om byggetilladelse hos kommunen.

Og når det så er tid til at gå i luften, så monterer vi altanen, etablerer altandøre og skifter vinduer med vores eget faste team af håndværkere. Vi leverer og monterer døre og vinduer fra alle anerkendte vinduesproducenter, så du er sikker på at få den bedste kvalitet fra top til bund.