Udestuer & overdækninger

Vi leverer og monterer udestuer til plejecentre, seniorbofællesskaber, almene boliger, ejerforeninger og offentlige byggerier

Vores krop og sind har brug for dagslys for at fungere optimalt, ligesom kontakt til naturen er kendt for at reducere stress og give et liv i bedre balance. Derfor vælger mange at bygge en udestue, hvor de kan nyde naturen og få fuld udsigt til stjernerne en klar vinteraften.
Flere seniorbofællesskaber og plejecentre for ældre, vælger også at skabe vinterhaver, orangerier og overdækkede uderum for at give de ældre beboere dagslys og kontakt med naturen, når det er for koldt til at gå udenfor.

I Alumentdk har vi masser af løsninger til udestuer og overdækninger i glas, der giver kontakt til naturen og dagslys.

Glastag

Vælg en stilfuld glasoverdækning i et enkelt og skandinavisk design og få fuld udsigt til solen på en frostklar vinterdag. Når aftenen falder på, kan du nyde stjernerne gennem det transparente tag. Glastaget kan bruges til at skabe en overdækket vinterhave i et seniorbofællesskab eller plejecenter, give dine restaurantgæster en særlig oplevelse eller nyde naturen fra din egen udestue. 

Stort lysindfald

Vores glasoverdækninger fås med ensidig hældning eller med saddeltag. Glastaget har integreret tagrende og fås i et væld af forskellige farver. Konstruktionerne er udført med pulverlakerede aluminiumsprofiler, hvilket giver et let design med et stort lysindfald.

 

Slidstærkt og vedligeholdelsesfrit

Vores glastag er slidstærkt, vedligeholdelsesfrit og kan tilpasses til netop lige dine behov, hvad enten du har en udestue, et plejecenter, et seniorbofællesskab eller en restaurant. Der er mulighed for tilbehør, såsom plisségardiner, solafskærmende glas og markise. Siderne kan afskærmes med faste glasfelter, foldeglas eller skydeglas.

Pergola

Du kan også vælge at få en pergolaløsning. Pergolaer kan bruges i din private bolig, i restauranter, seniorbofællesskaber, plejecentre og andre erhvervsbyggerier, hvor der er brug for at skabe en helt særlig stemning.

I Alumentdk har vi mange års erfaring med at levere og montere pergolaer. Vi fører blandt andet pergolaen i mærket Renson Algarve®, der er designet med motoriserede lameller, som kan åbnes og lukkes alt efter vejret, så du kan få den overdækning, du har brug for.

Når der er solskin, åbner du lameltaget og får fuldt udnytte af solens stråler. Når det regner, lukker du lameltaget og holder uderummet tørt. Regnvandet bliver i stedet afledt via de afløbsrør, som er skjult i stolperne. 

Robust Pergola

Renson Algarve® kan også fås med en regnvandssensor, som gør, at lamellerne automatisk lukker til, når det begynder at regne. Renson Algarve® er designet robust og kan klare op til 110 kg. Per m2, så pergolaen kan modstå en voldsom mængde sne på kort tid.  Vi kan montere Renson Algarve® på en eller flere vægge. Vi kan også levere og montere en fritstående model.

AERO pergola

Vi tilbyder også en pergola, som kan integreres i den eksisterende tagkonstruktion. Pergolaen hedder AERO og sidemonteres gennem vangen på lameltaget, så du undgår de lodrette stolper. Resultatet er et mere svævende udtryk. AERO har de samme fantastiske funktioner som Renson Algarve® AERO kan tilpasses de mål, som passer til din nuværende tagterrasse.

Farver & Tilkøb

Renson Algarve og AERO leveres i pulverlakeret vedligeholdelsesfrit aluminium. De synlige aluminiumdele kan fås i alle RAL-standard farver.

Det er muligt at tilkøbe et væld af forskellige løsninger, så du får endnu mere ud af din pergola. Her er et lille udpluk af mulighederne:

  • Transparente lameller
  • Bluetoothhøjtalere
  • Sol- eller regn sensor
  • LED belysning

Foldeglas mod regn og blæst

Ønsker du at kunne åbne for siderne på din udestue, vinterhave eller overdækning? Så kan vi levere og montere foldeglas. Når det er varmt, kan du folde glasset til side og få fuldt udbytte af den lette brise og solens stråler. Er det mere køligt og blæsende, lukker du glasset i. Regn, slud og vind bliver holdt for døren, og du får mindre vedligehold. Foldeglasset giver dig fuld beskyttelse og giver dig et funktionelt uderum, du kan bruge det meste af året.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på 30 15 21 09 eller info@alumentdk.dk

Alument-lumon-6-foldeglas-algarve-pergola-faerdig-losning-udvalgt-billede