Franske altaner

En fransk altan er et populært valg i mange ejendomme, hvor det ikke er muligt eller ønskeligt at få en altan eller tagterrasse. Det kan være, at der ikke er plads til at etablere en altan på facaden, at du bor i en stuelejlighed, eller der er mindre end otte meter til bygningen overfor. Her kan en fransk altan være et virkelig godt alternativ til en gængs altan. Flere villaejere vælger også at få en fransk altan på førstesal, fordi det giver masser af lys og luft uden at forstyrre facaden.

En fransk altan består af en altandør med et gelænder foran, som er monteret udvendigt på facaden. I modsætning til en gængs altan er der ikke en vandret afsats eller plade, du kan træde ud på. Ønsker du en plade at træde ud på, så se vores altaner her

Lys og luft

Når du har en fransk altan, kan du åbne døren helt op og nyde godt af den friske luft, som strømmer ind i rummet. Du får også masser af lys takket være de store vinduespartier, som lukker lyset ind. Du kan også etablere en fransk altan ved en dobbeltdør eller foldedøre og dermed få endnu mere lys og luft ind i din bolig.

En fransk altan en enkel og æstetisk måde at få et bedre indeklima i din bolig. Samtidig får du mulighed for at lukke bylivet ind eller nyde naturen fra dit spisebord.

En fransk altan kan også være det rette valg til dig, der allerede har en gængs altan med udgang fra enten stue eller køkken, og som derfor ønsker en mindre altan i soveværelset, hvor du kan lufte dine dyner i en let sommerbrise.

Vi har franske altaner i stort set alle designs, så du kan få den løsning, der passer til din bolig. Vi har værn, der passer til moderne lejligheder, funkis ejendomme eller klassiske københavnerlejligheder. Tag fat i os, så finder vi sammen den bedste løsning til din bolig.

Pris på en fransk altan

En fransk altan er markant billigere end en traditionel altan, så har du et begrænset budget kan det være vejen til et nyt uderum uden de store udgifter. Tag fat i os for et uforpligtende tilbud.