Ishøj

Altaninddækninger til Vildtbanegård afd. 3.

Vildtbanegård i Ishøj afd. 3 har fået en renovering, som har løftet bebyggelsen op i bedste klasse. Badeværelserne er renoveret, facaderne opgraderet, dørene udskiftet, og alle altaner har fået altanlukninger. Samtidig har beboerne fået et nyt beboerhus, hvor de kan mødes og holde arrangementer for store og små. Renoveringen blev afsluttet i 2017 og var så vellykket, at projektet blev nomineret til Ishøj Kommunes arkitekturpris.

Renoveringen er sket i samarbejde mellem Hoffmann A/S og Bern Kjelland Architects. Alumentdk har stået for inddækningen af samtlige 291 altaner i bebyggelsen. Altanerne er lukket med foldeglas, som kan åbnes op, når solens stråler bager og lukkes igen, når det blæser og er koldt. På den måde opstår der et bedre indeklima på altanen, såvel som i lejlighederne. Glasset lukker masser af lys ind i lejlighederne og fungerer som et ekstra lag isolering. Det giver en lavere varmeregning, da det er lettere at holde på varmen indenfor.

Den helt store fordel ved glaslukningerne er dog, at altansæsonen bliver forlænget. Altanen kan bruges en større del af året og bliver nærmest et ekstra rum i lejligheden i stil med en udestue. Det bliver også lettere at beskytte møblerne på altanen og undgå det værste skidt.

For beboerne har renoveringen løftet boligkvaliteten betydeligt. Indenfor er boligen blevet markant forbedret, men også udenfor er det en helt ny bolig at komme hjem til. Renoveringen har givet hele bebyggelsen en moderne og flot visuel fremtoning, som holder i mange år frem.

Se video fra Vildtbanegård

Cases med altaner