Altanrenovering

Kontakt os og vi kigger på jeres Altan

Det er vigtigt at få kigget sin altan igennem og vi tilbyder en kontrol af din altan, som du kan læse mere om her > Altankontrol

Kontakt os

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

I årets varme måneder er altanen ofte hjemmets vigtigste rum, det er fantastisk at kunne sidde ude og nyde middagen i det fri og det dejlige sommervejr, mens man har frit udsyn til byens rum.

Har man først prøvet at have sin egen altan bliver det nærmest umuligt at undvære igen, derfor er det også altid vigtigt at passe godt på altanen, så man vedvarende kan nyde de gode stunder udenfor og stadig have udelivet lige ved hånden. 

Hos Alumentdk tilbyder vi dig at renovere din altan, så den altid lever op til dine krav, om sikkerhed og det perfekte udemiljø.

At sørge for at altanen er i sin bedste stand, garanterer dig for at sikkerheden derude altid er i orden og du trygt kan bruge altanen, til hele familiens hyggelige stunder.

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Tegn på slitage og opståede skader

Er du i tvivl om din altan trænger til renovering, vil vi selvfølgelig altid gerne komme og undersøge om det er blevet tid til en renovering af din altan, men der er også flere ting du selv vil kunne holde øje med.

Det kan blandt andet være, hvis der er større eller mindre områder af altanen der viser tegn på ekstra stærkt slid, efter en lang vinter.

Der er måske opstået små eller store revner nogle steder på altanens sider eller bund, ligesom afskalninger og buler i altanens beton, også kan være tegn på at altanen trænger til en renovering.

Du skal dog også være opmærksom på at der også kan opstå usynlige skader og skader der kun kan ses under altanen, dvs. din underbo vil selvfølgelig kunne se dem og fortælle dig om dem.

Skader under altanen vil ofte vise sig som revner eller buler på undersiden af altanen, eller udfældninger i rødbrune eller hvide farver.

Alle disse ændringer er et tegn på en nedbrydnings tilstand af din altan og derfor er det vigtigt at handle på dem og få altanen renoveret så snart et af disse tegn ses, løbende vedligehold af din altan betyder at dens levetid vil blive forlænget betydeligt, og dermed er der stadig mange gode altan dage tilbage.

Vi tilbyder mange variationer af renovering til din altan

Hos Alumentdk tilbyder vi mange variationer af renovering til din altan, lige fra et let vedligehold og småreparationer til en helrenovering, så din altan får lige netop det den har behov.

 Er du det mindste i tvivl om din altans tilstand, er det altid muligt at bestille en altankontrol hos os, så du igen kan føle dig helt sikker på din altan.

Priser på altanrenovering

Prisen for renovering af altanen, vil variere alt efter altanens størrelse og renoveringsbehov, derfor er det ikke muligt at skrive en fast pris her. Men du er altid, meget velkommen til at kontakte os her hos Alumentdk, så vi sammen kan finde den rette pris for din altanrenovering. 

Udfyld her og vi kontakter dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.