Altanværn

Skab læ og udsyn på din altan eller tagterrasse

Skab læ og udsyn

Få mere glæde af din altan eller tagterrasse med et altanværn, der lukker lys ind i din bolig. Altanværnet fungerer som en læskærm til din altan, der beskytter mod blæst og regn. Samtidig betyder altanværnet, at du kan nyde udsigten fra din bolig uden at give slip på komforten.

Du slipper for træk og kulde ved fødderne og kan træde barfodet ud på din altan en varm sommerdag.

Glasværn til dit behov

I Alumentdk kan vi skræddersy altanværnet til dine behov. Har du lyst til en læskærm til din altan, hvor ingen kan se ind, kan vi montere et glasværn med opalglas. Opalglasset lukker lys ind i lejligheden og på altanen, men skærmer samtidig for nysgerrige blikke.

Du kan også vælge et helt transparent glas, der giver fuldt udbytte af udsigten din altan eller tagterrasse. Vi har også flere forskellige farver rækværk, så du kan få netop det design, der passer til din bolig og din smag.

Flere farver til din bolig

Alumentdk har sorte elegante rækværk, der skaber en slank ramme om glasværnet. Vi har hvide løsninger, der giver et moderne og maritimt udtryk. Vi kan også levere rækværk i aluminium, der giver en diskret ramme til glasset.

Eller gå den anden vej og levere et glasværn med en gylden ramme, der spiller flot op til mørke mursten eller en klassisk facade.

Mange typer rækværk

Vil du have et rækværk fremfor et glasværn, har vi også et væld af forskellige designs. Vi har tremmeværn, der passer til alle arkitektoniske stilarter, så vi har helt sikkert en løsning til din bolig. Hvad enten du vil have et klassisk design eller en farve på dit rækværk, der er oppe i tiden, så har vi den perfekte løsning, der spiller sammen med bygningens arkitektur.

Renovering og nybyg

I Alumentdk er vi både engageret i nybyggeri og renoveringsprojekter. Det er vores oplevelse, at mange ældre lejligheder med betonværn på altanen får et gevaldigt løft, når de får skiftet betonen ud med et glasværn. Lige pludselig kommer der mere lys ind i lejligheden, og altanen bliver mere venlig og imødekommende. Vi tilbyder også serviceaftaler, hvor vi efterser altanerne med jævne mellemrum. Tag fat i os for at høre mere om, hvordan vi kan skabe en flot og moderne læskærm til altanen eller tagterrassen.