Balkonafskærmning

Få mere ud af din balkon med en balkonafskærmning

Få mere ud af din balkon

Få mere ud af din balkon eller altan med en balkonafskærmning eller en altaninddækning, der beskytter mod vind og vejr.

En balkonafskærmning giver dig mulighed for at bruge din balkon en stor del af året. Afskærmningen giver læ for vinden uden at fjerne udsigten og lyset. I Alumentdk har vi flere forskellige typer balkonafskærmninger, så du altid kan finde en løsning, der passer til din bolig.

Foldeglas fra Lumon

Vores mest populære balkonafskærmning er foldeglas fra Lumon. Når solens stråler varmer, folder du glasset til side og kan nyde det gode vejr. Når det regner og blæser, lukker du glasset og kan stadig nyde udsigten fra din balkon. Balkonafskærmningen beskytter også din balkon fra slid og holder det værste skidt fra døren. Det betyder mindre vedligehold og rengøring af din balkon. Foldeglasset forvandler din balkon til en udestue, som du kan nyde i rigtig mange måneder af året.

Holder på varmen

Foldeglasset fungerer også som et ekstra lag isolering på din lejlighed, så du får mindre varmetab. Det betyder, at du får et bedre indeklima i din bolig. Du behøver ikke skrue nær så meget op for varmen i de kolde måneder. Vi kan montere foldeglas på en eksisterende balkon. Vi kan også montere en ny balkon til dig med foldeglas. Vi leverer og monterer også nye balkoner, der er forberedt til foldeglas, så du kan få foldeglas senere.

Solafskærmning

Det er skønt, når solen skinner. Men nogle gange er det rart at kunne skærme for solen. Derfor har ekstra tilbehør i form af plisségardiner, som du kan folde op og ned, afhængigt af vejret. Gardinerne giver også ekstra privatliv på din balkon. Bor du på de nederste etager, tilbyder vi også foldeglas med et særligt låsesystem, der giver ekstra sikkerhed til din bolig.

 

Udsigt til stjernerne

Har du en balkon øverst oppe, kan du få et glastag på din balkon. Et glastag giver udsigt til stjernerne og lyser op, så du får et lyst og venligt miljø på din altan. Ønsker du en mere isolerende tagflade, kan vi montere klare eller opal termoplader på taget.

Systemer til facaden

Vi tilbyder også facadesystemer, hvor balkonafskærmningen er bygget ind i et sammenhængende facadesystem. Fordelene er det samme som med foldeglas. Du får flere kvadratmeter at leve livet på og kan nyde udsigten fra din balkon på kolde blæsende dage.

Vil du have et tilbud på en balkonafskærmning, eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon: 30 15 21 09 eller mail: info@alumentdk.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.