Facadebeklædning

Æstetisk og praktisk facadebeklædning

Skab hyggelig atmosfære

Skab en behagelig atmosfære og afskærm tekniske installationer med facadebeklædning.

Integrerbar løsning

Montér evt. lameller på facade- eller garagedøre, så du opnår en fuldt integrerbar løsning.

En Linius- og Linarte Facadebeklædning er en smuk og alsidig aluminiums-beklædning, der forskønner ethvert byggeri. Aluminiumsprofilerne kan bruges som en smuk facadebeklædning, og giver et unikt og anderledes look.

Lameller kan ligeledes være en yderst praktisk løsning til at afskærme tekniske installationer, der ellers beskæmmer bygningens æstetik.

Nem montering og mange variationsmuligheder

Profilerne monteres som klikprofiler og tilpasningsmulighederne er mange, med mulighed for at indsætte træ eller LED belysning som placeres efter ønske.

Det er bl.a. muligt at montere lamellerne på facadedøre eller garagedøre og -porte, så man opnår en fuld integrerbar løsning

Linius kan også bruges som læhegn eller som afskærmning af eksempelvis ventilationsanlæg og andre støjkilder. Installationen kan således være med til at skabe en behagelig atmosfære i rekreative områder eller et roligt miljø på arbejdspladser.

Kontakt os

For en hurtigere behandling af din forespørgsel vil det være en stor hjælp, hvis du vedhæfter et billede af din opgave og angiver ca. mål.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her: https://alumentdk.dk/cookie-og-privatlivspolitik//