Gammel Køge landevej

Glaslukkede altaner giver gevinst

En altan med foldeglas kan være en god investering. Glaslukningen betyder nemlig, at altanen tæller med som kvadratmeter i BBR. Det kan give en højere leje- og salgsværdi på sigt.

Alumentdk har monteret altaner med foldeglas på 12 altaner på Gammel Køge Landevej. Altanerne kan bruges en stor del af året takket være foldeglasset, som kan åbnes en varm sommerdag og lukkes igen en blæsende efterårsdag. Foldeglasset forlænger dermed altansæsonen betydeligt for beboerne, der nærmest får en ekstra stue at gøre godt med i dagligdagen. Foldeglasset er samtidig en diskret løsning, der harmonerer godt med den oprindelige facade:

– Vi har gjort os umage med at skabe en løsning, som harmonerer med den oprindelige 1930’er arkitektur. Altanerne skal fremhæve de klassiske linjer i facaden og ikke spolere arkitekturen. Derfor har vi designet altanerne med kun en søjle i forkanten, så de nærmest svæver på facaden, siger direktør i Alumentdk Lars Bomholt

Altaner med foldeglas

Altanerne er inddækket med foldeglas fra Alumentdk, der har leveret 50 altaninddækninger med etagehøjt foldeglas til projektet. Foldeglasset forlænger sæsonen, så uderummet kan nydes en større del af året. Om foråret og efteråret skærmer glasset mod vinden, mens det kan foldes til side på varme sommerdage. I projektet på HC Ørstedsvej har foldeglasset desuden den store fordel, at det dæmper støjen fra trafikken på vejen.

– De fleste vælger foldeglas for at skabe læ mod vinden og forlænge altansæsonen. Men foldeglasset beskytter også mod støj. På HC Ørstedsvej reducerer foldeglasset støjen med 12 dB. Det svarer til svarer til en reduktion i lydenergien med en faktor 12, siger direktør i Alumentdk Lars Bomholt.

Totalentreprenør på projektet er Amstrup & Baggesen Entreprise, Odense der også har bygget den nye Nettobutik i stueetagen, der erstatter den gamle tankstation. Projektet er udviklet i samråd med Salling Group, der sammen med Tegnestuen Lokal har videreudviklet ideoplægget til den ny facade.

Produkter brugt i denne case

Kontakt os

For en hurtigere behandling af din forespørgsel vil det være en stor hjælp, hvis du vedhæfter et billede af din opgave og angiver ca. mål.

  • Privatlivspolitik

    Ved at udfylde, og indsende, denne formular, accepterer du vores privatlivspolitik som du kan læse her: Læs privatlivspolitiken her
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her: https://alumentdk.dk/cookie-og-privatlivspolitik//