Gammel Køge landevej

Glaslukkede altaner giver gevinst

En altan med foldeglas kan være en god investering. Glaslukningen betyder nemlig, at altanen tæller med som kvadratmeter i BBR. Det kan give en højere leje- og salgsværdi på sigt.

Alumentdk har monteret altaner med foldeglas på 12 altaner på Gammel Køge Landevej. Altanerne kan bruges en stor del af året takket være foldeglasset, som kan åbnes en varm sommerdag og lukkes igen en blæsende efterårsdag. Foldeglasset forlænger dermed altansæsonen betydeligt for beboerne, der nærmest får en ekstra stue at gøre godt med i dagligdagen. Foldeglasset er samtidig en diskret løsning, der harmonerer godt med den oprindelige facade:

– Vi har gjort os umage med at skabe en løsning, som harmonerer med den oprindelige 1930’er arkitektur. Altanerne skal fremhæve de klassiske linjer i facaden og ikke spolere arkitekturen. Derfor har vi designet altanerne med kun en søjle i forkanten, så de nærmest svæver på facaden, siger direktør i Alumentdk Lars Bomholt

Bedre afkast

Altanerne måler 2,1 meter X, 3,6 meter og har dermed god plads til livet udendørs. Men størrelsen er også med til at gøre altanerne til en god investering. Når altanerne har foldeglas, tæller de nemlig med i det samlede BBR og kan dermed regnes med i huslejen.

– Foldeglasset betyder, at altanen kan bruges en større del af året. Det bliver mere som en udestue. Derfor kan altanens areal tælles med i den samlede BBR, hvis der kommer foldeglas på. Det betyder, at udlejere kan få en større husleje for deres lejligheder, mens ejere kan få en højere pris for deres lejlighed, fordi den pludselig er blevet større, siger Lars Bomholt.

Udover en højere brugsværdi og flere overdækkede kvadratmeter kan foldeglasset også gøre det lettere at få finansiering i banken, fordi brugsarealet på lejligheden stiger.

– Der er mange gode grunde til at investere i foldeglas. Det øger brugsværdien af altanen og giver meget mere komfort i hverdagen. I Alumentdk hjælper vi med alt det praktiske, hvad enten du vil have en altan med foldeglas eller bare vil have sat foldeglas på din eksisterende altan, siger Lars Bomholt.

På Gammel Køge Landevej har Alumentdk stået for alt praktiske lige fra opmåling og byggeansøgning til ingeniørberegninger, tegninger, montering og ibrugtagningstilladelse fra kommunen.

Produkter brugt i denne case

Kontakt os

For en hurtigere behandling af din forespørgsel vil det være en stor hjælp, hvis du vedhæfter et billede af din opgave og angiver ca. mål.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her: https://alumentdk.dk/cookie-og-privatlivspolitik//