Udskiftning af altaninddækninger på ikonisk højhus 

– ved indkørslen til København

I 2022 fik vi til opgave at udskifte 280 altaninddækninger på DVB Kollektivhuset, beliggende på Hans Knudsens Plads i København.
Udskiftningen af altaninddækningerne blev igangsat af DVB København, da det eksisterende system var nedslidt og vedligeholdelsen var blevet dyr. Desuden kunne det gamle system ikke længere opfylde kravene til moderne altaninddækninger. Udskiftningen blev udført i samarbejde med DOMUS arkitekter på vegne af bygherren, DVB København.
Se videoen og hør vores projektleder, Patrick, fortælle om projektet med Kollektivhuset i København.
Alumentdk stod for udskiftningen af alle inddækningerne og samtidig forstærkede de den eksisterende facadekonstruktion. Vi er stolte over, at vores arbejde har bidraget til at forbedre både æstetikken og funktionaliteten af dette ikoniske højhus, som ligger så markant ved indkørslen til København.
Vores montører sikrede en effektiv og professionel installation, hvor der blev overholdt alle kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Vi forstår vigtigheden af rettidig udførelse og bestræbte os på at færdiggøre projektet inden for den fastsatte tidsramme, samtidig med at vi sørgede for minimal forstyrrelse af bygningens daglige drift.

Har du et projekt med nye altaner, hvor du mangler sparring og ideer?

Så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din nye altan på info@alumentdk.dk eller tlf. 30 15 21 09