Læskærm til altan

Få mere ud af din altan eller tagterrasse

Få mere ud af din altan eller tagterrasse

En læskærm til altan forlænger udesæsonen. En læskærm til altanen giver læ for vinden uden at fjerne udsigten og lyset. I Alumentdk har vi flere forskellige typer for læskærm til altaner, så du altid kan finde den løsning, der passer til din bolig.

Foldeglas fra Lumon

Vores mest populære læskærm til altan er foldeglas fra Lumon. Foldeglasset fra Lumon forvandler din altan til en ekstra udestue, som du kan bruge det meste af året. Når det er varmt, folder du glasset til side og kan nyde solens stråler. Er det køligt og blæsende, lukker du glasset og kan stadig nyde udsigten fra din altan. Får du en læskærm til altanen, vil du også opleve, at der kommer mindre snavs og vedligehold, fordi glasset holder det værste snavs og slid fra døren.

Mindre varmetab

Der er mange former for læskærme til altaner. Men foldeglasset har den særlige fordel, at det giver masser af lys i lejligheden og et bedre indeklima. Glasset fungerer nemlig som et ekstra lag isolering på din lejlighed, så du får mindre varmetab. Vi kan montere foldeglas på en eksisterende altan. Vi kan også montere en ny altan til dig med foldeglas. Vi leverer og monterer også nye altaner, der er forberedt til foldeglas, så du kan få foldeglas senere.

Plisségardiner til altanen

Mange vil gerne skærme for solen på solrige dage. Derfor tilbyder vi særlige plisségardiner, som du kan folde op og ned, afhængigt af vejret. Det skaber også ekstra privatliv på altanen. Bor du på de nederste etager, tilbyder vi også foldeglas med et særligt låsesystem, der giver ekstra sikkerhed til din bolig.

Glastag giver udsigt til stjernerne

Har du altan øverst oppe, kan du få et glastag på din altan. Et glastag giver udsigt til stjernerne og lyser op, så du får et lyst og venligt miljø på din altan. Ønsker du en mere isolerende tagflade, kan vi montere klare eller opal termoplader på taget.

Facadesystemer

Vi tilbyder også facadesystemer, hvor læskærmen er bygget ind i et sammenhængende facadesystem. Fordelene er det samme som med foldeglas. Du får flere kvadratmeter at leve livet på og kan nyde udsigten fra din altan på kolde blæsende dage.
Vil du have et tilbud på en altaninddækning, eller har du spørgsmål? Så kontakt os på telefon: 30 15 21 09 eller email: info@alumentdk.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så tager vi fat i dig så hurtigt som muligt.