Om Alument

Hos Alument hjælper vi dig med at udvide dit etagebyggeri med en skræddersyet terrasse- eller altanløsning. Mulighederne er mange, og vi arbejder ud fra dine behov og ønsker, så du får netop det slutresultat, der passer til dig. Med vores løsninger får du mere lys og luft og mulighed for bedre udnyttelse af boligen.

VI HAR NETOP DEN LØSNING, SOM PASSER TIL DIG

Hos Alument arbejder vi både med private og professionelle. Vi tilbyder montering og levering af nye værn og altaner såvel som en udvidelse og forbedring af eksisterende. Vi kan hjælpe dig med:

  • Altaner
  • Aluminiums glasværn og galvaniseret værn
  • Tagterrasse- og altanlukninger med foldeglas og skydeglas
  • Folde- og indglasning af tagterrasser
  • Pergola og faste lameltag til tagterrasser
  • Folde- og indglasning af altaner

Vi har udvalgt kvalitetsmaterialer og forhandlet gode priser hjem hos troværdige leverandører. Derfor kan vi tilbyde værn- og altanløsninger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

VI LEVERER GODT HÅNDVÆRK TIL TIDEN

Mulighederne er mange – også når det kommer til det æstetiske udtryk. Vi har løsninger, som matcher alle typer byggerier, og sammen med dig skræddersyr vi den perfekte løsning. Vi rådgiver dig gerne i alle faser af byggeriet. Både når det gælder planlægning, præsentation, byggeansøgning og selve færdiggørelsen. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring inden for glas- og aluminiumsbranchen og er vant til at tænke i kreative og fleksible løsninger.

Kontakt vores specialister og få professionel vejledning.

Bygherre eller arkitekt?

Vi kan tilbyde dig det, vi kalder partnerring. Vi samarbejder med både bygherre, arkitekt, ingeniør og underentreprenører for at sikre, at alle aspekter er belyst. Partnerring skaber et solidt fundament at bygge den helt rigtige udestue- eller altanløsning.

Vi er specialisterne

LARS BOMHOLT

Salgschef – Erhverv
+45 60 81 16 01

Michael Jensen

Distrikstchef – Erhverv, Øst
+45 30 80 96 10

Daniel Bjørn Møller Larsen

Projektleder – Erhverv
+ 45 30 80 75 54

Ledige stillinger

Vi har på nuværende tidspunkt ingen ledige stillinger, men vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere.
Du er meget velkommen til at sende os en uopfordet ansøgning på info@alumentdk.dk