Solafskærmning

Fleksible løsninger så du kan få netop det du har behov for

Cases med solafskærmning

Det er skønt med sol, men nogle gange er der brug for lidt ekstra skygge. Det kan være på altanen en varm sommerdag eller inde på kontoret, hvor store vinduespartier risikerer at give genskin på computeren og ulideligt høje temperaturer indenfor. Det kan også være i børnehaven, hvor børnene smelter i varmen eller på restauranten en varm sommerdag. I Alumentdk har vi et væld af forskellige solafskærmninger, så vi kan finde den løsning, der passer til netop dit behov.

Udvendig solafskærmning er løsningen

Udvendig solafskærmning er hensigtsmæssig til kontorer, skoler, plejecenter, erhvervsbyggerier, private samt restauranter og cafeer, der har store vinduespartier. Ved installering af en udvendig solafskærmning undgår du et overophedet indeklima i sommerhalvåret og en blændende lav sol i vinterhalvåret.

Fordelen ved at placere solafskærmningen udvendig er nemlig, at solens stråler reflekteres inden, de kommer ind i bygningen. Det holder varmen ude og giver en behagelig temperatur indenfor, selvom solen bager udenfor.

Solafskærmning til vinduer og facade

Solafskærmningerne er fleksible og kan monteres på både vandrette og lodrette flader.
Det vil sige alt lige fra glastage, vinduespartier og facadeelementer. Solafskærmninger placeres ofte ud for klasselokaler, opholdsrum, fællesrum, undervisningslokaler osv.

I Alumentdk tilbyder vi flere varianter af udvendig solafskærmning. Vi har en løsning, hvor solafskærmningen er et fast lameltag. Det har ofte flere funktioner og gør det muligt at skabe et uderum under lameltaget. Hvis du vælger faste lameller frem for den klassiske mobile screen, får du en væsentlig besparelse både ved etableringen og den daglige drift og vedligeholdelse.

Lamelafskærmning kan fås i stort set alle udtryk og udformes til lige netop til dit projekt.
Lamelafskærmningen kan leveres med lodret og vandret skærm samt med vandrette og lodrette lameller.

Solafskærmning café og restaurant

Har du en café eller en restaurant, så giver en solafskærmning flere muligheder for, at gæsterne kan sidde udendørs. Med en solafskærmning kan du selv styre lysindfaldet og lave hele skyggeområder til gæsterne på de ekstra varme dage. Alternativt leverer og monterer vi også pergolaer med mobile lameller eller som glastage med mobil screen som en hel overdækning til cafeer og restauranter – begge dele naturligvis med mulighed for solafskærmning. Læs mere her.

  Mobile skyderammer

  I Alumentdk har vi også mobile skyderammer, som kan skydes fra side til side på facaden. Skyderammen monteres i en skinne, så den kan skydes fra side til side. På den måde kan du flytte solafskærmningen på facaden i løbet af dagen, som solen passerer hen over himlen. Skyderammen er ikke kun en praktisk solafskærmning. Det er også et dekorativt element, som kan fremhæve facadens udtryk og skabe dynamisk variation på facaden. Selve skyderammerne udføres i aluminium og fås med faste eller bevægelige lameller. Lamellerne kan leveres i træ, så det giver et organisk udtryk på facaden eller i pulverlakeret aluminium i den farve, du ønsker.

  Fastmonterede skodder

  Foretrækker du en fast solafskærmning, kan vi montere skodder. Skodderne har samme design som skyderammerne, men kan ikke bevæges fra side til side. De sidder det samme sted på facaden. Skodderne er bygget op af en ramme i aluminium og fås med faste eller bevægelige lameller. Lamellerne kan leveres i træ for et mere organisk udtryk eller i pulverlakeret aluminium i den farve, du ønsker.

  Skræddersyede løsninger

  I Alumentdk har vi mange års erfaring med solafskærmning og balkonafskærmning. Vi designer gerne skræddersyede løsninger til lige netop dit projekt, så tøv ikke med at tage fat på os, hvis du har en opgave, der kræver lidt ekstra.

  Vi hjælper med at afklare dit behov, svarer på spørgsmål, laver beregninger og meget andet, så du er klædt på til at træffe det rigtige valg.

  Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon: 30 15 21 09 eller mail: info@alumentdk.dk