Glasværn

Lys og læ og udsyn

Glasværn – LYS, læ og udsyn

Et glasværn lukker lyset ind i boligen og giver dig fuld udsigt fra altanen. Glasset skærmer for den værste blæst, så du kan nyde endnu flere timer i dit eget private uderum. Glasværnet fås i et væld af forskellige designs, så du kan finde lige netop den stil, der passer til din bolig. Hvad enten din bolig er en klassisk 1930’er lejlighed, moderne montagebyggeri eller en spritny lejlighed, så har vi designet, der passer til din altan.
Vi har også løsninger, der er perfekte til opgange i lejligheder, hvor der er brug for ekstra sikkerhed.

Form og farve frit fra fantasien

Drømmer du om et glasværn med en gylden overflade, et elegant sort rækværk eller en hvid maritim løsning? Vores elegante glasværn fås i en overflod af farver og udtryk, så det næsten kun er fantasien, der sætter grænser. Værnet udføres i aluminium og glas, men kan indfarves i lige præcis den overflade, du ønsker dig. Bare slip fantasien løs!

Værnet fås i et væld af designs, så det passer til alle typer boliger. 

Lys og læ med et elegant værn i glas og aluminium.

Glasværn med håndliste

Glasværn med vandret profil

Glasværn uden håndliste

Glasværn af typen Tremmeværn

Kontakt os

For en hurtigere behandling af din forespørgsel vil det være en stor hjælp, hvis du vedhæfter et billede af din opgave og angiver ca. mål.

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her: https://alumentdk.dk/cookie-og-privatlivspolitik//