Holte

Altaninddækninger med foldeglas og solafskærmning

Rudersdalvej i Holte fik en flot makeover med et nyt facadesystem. Alumentdk stod for at levere og montere facadesystemet med helt nye altanlukninger med foldeglas til 48 altaner.

Det triste og lidt slidte betonbyggeri fra 1970’erne har fået et helt nyt moderne udtryk takket være renoveringen, som er sket i samarbejde med KHS Arkitekter A/S og Entreprenør Ole Jepsen. Nu fremstår bygningen flot med hvide facader og zinkkassetter på facaden.

Alumentdk har stået for inddækning af de 10 m2 store altaner, som båder forskønner bygningens fremtoning og skabe ekstra funktionalitet til lejlighederne. Alumentdk har udarbejdet en funktionel og arkitektonisk løsning, som består af en kombination af altanværn og integreret foldeglas med en mobil solafskærmning. Løsningen betyder, at beboerne kan benytte altanen til en vinterhave i årets kolde måneder takket være de fleksible skydedøre

“Vores fleksible og funktionelle forvandler altanerne til en udestue, som beboerne kan bruge det meste af året. Samtidig får beboerne en mere lys altan, som lukker lys ind i lejlighederne, siger adm. direktør i Alumentdk Lars Bomholt.

Projektet i Holte er langt fra det eneste renoveringsprojekt, Alumentdk har været involveret i. De har været engageret i flere store almene renoveringsprojekter som Skoleparken, Toveshøj nord for Gellerup og Vildtbanegård.

Se video fra Holte

Se kort video om vores altaninddækninger i Holte.