Altaner på skemaet i Skoleparken

Altaner med foldeglas fra Alumentdk giver masser af lys og luft i Skoleparken

Skoleparken i Hillerød var en slidt bebyggelse med lange monotone bebyggelser og slidte betonfacader. Nu har en renovering givet et gevaldigt løft til området med nye murstensfacader, store flotte altaner med foldeglas, nye køkkener og en opgradering af udearealerne.

De store altaner var et ønske fra beboerne, der gerne ville have flottere og mere funktionelle altaner. De oprindelige altaner er derfor blevet erstattet af skrå altaner, der skaber dynamik og spil på facaden. De nye altaner er 4 kvadratmeter større end de oprindelige, så der bliver mere plads til at leve livet udenfor. Altanerne er udstyret med lukninger i foldeglas fra Alumentdk i typen Lumon. Altanlukningerne er udstyret med skydelameller, der kan skærme for solen på dage med skarp sol.

Foldeglasset fra Alumentdk sørger for læ og komfort på altanen, så beboerne kan flytte ud på altanen en blæsende efterårsdag. På varme dage derimod er det muligt at åbne helt op for solen og varmen.

– Foldeglasset gør altanen til et uderum, der kan bruges næsten hele året. Samtidig betyder de store glaspartier, at der kommer masser af lys ind i lejligheden. I Hillerød har vi tilmed præfabrikeret en ventilationsprofil i tråd med arkitektens idéer. Det betyder, at altanen er med til at sikre et optimalt indeklima inde i lejlighederne, lyder det fra adm. direktør i Alumentdk Lars Bomholt.

Alumentdk har leveret 330 inddækninger til det almene byggeri Skoleparken. Projektet blev nomineret til Renoverprisen 2019 for det flotte arbejde med at skabe en moderne bebyggelse i tråd med det oprindelige byggeri.

Se video fra Skoleparken

Se en kort video med vores altaninddækninger til Skoleparken.

Cases med altaner