Altaner med foldeglas

Forlæng sæsonen med foldeglas på altanen

vores produkter med foldeglas

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Nyd udelivet hele året

En altanlukning med foldeglas giver mulighed for altanliv året rundt. Om sommeren kan glasset foldes til side, så den lune luft strømmer ind på altanen. Om efteråret giver glasset værn mod den kolde vind, så det er muligt at nyde efterårets farver fra altanen. 

Vi har mange løsninger, fx tilbyder vi indrammet foldeglas med indbygget ventilation i topprofilen. Det er også muligt at få etagehøje foldeglas, som er monteret fra gulv til loft. 

Komplette løsninger

En altanlukning kan monteres på nybyggeri og på eksisterende altaner. Lukningen mindsker behovet for vedligehold og forlænger altanens levetid. Vi leverer selvfølgelig også altaner, hvis der er behov for det. Vi står fra hele processen fra tegninger til byggeansøgning og montering.  

Kontakt os i dag for rådgivning og tilbud.

Cases med foldeglas

Kontakt os

For en hurtigere behandling af din forespørgsel vil det være en stor hjælp, hvis du vedhæfter et billede af din opgave og angiver ca. mål.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her: https://alumentdk.dk/cookie-og-privatlivspolitik//