Café- og restaurantoverdækning

Dyk ned i vores referencer og få masser af inspiration til café- og restaurantoverdækning

Når sommeren kommer, står fortovsrestauranterne klar med hvidvin i glasset og lette salater til de mange gæster, der gerne vil nyde solens stråler. Men når de kolde og våde måneder rammer os, trækker gæsterne indenfor til varme retter og ild i kaminen.

Som restaurant kan det være svært at forudse, hvilken vej vinden blæser, og hvordan sæsonen bliver. Derfor har vi et design i Alument, der gør det muligt at åbne for solens stråler og det gode vejr en lun sommerdag, mens regnen bliver lukket ude en blæsende efterårsdag.

Det bedste fra begge verdener
Vi tilbyder et glastag, der lukker lyset ind i selv de mørkeste kroge.
Glastaget giver fornemmelsen af sommer uden blæst og regn og kan indfarves, hvis I har brug for det.
På samme måde kan vinduerne i jeres restaurant erstattes med etagehøje foldeglas. Foldeglassene kan foldes helt til side, så restauranten kan åbne sig mod verden, byen og naturen på flotte solskinsdage og lukkes igen, når vejret viser sig fra sin kolde side.

The Silo
Vi har også en løsning, hvor taget kan skydes til side på varme dage. Taget er konstrueret med motoriserede lameller og kan lukkes mere eller mindre op afhængig af temperament. Designet er blevet anvendt med stor succes på The Silo, hvor Alumentdk har stået for overdækning og inddækning af restaurantens loungeområde. Her er siderne beklædt med etagehøje foldeglas fra Alumentdk, der kan foldes sammen, så loungeområdet smelter sammen med tagterrassen udenfor, og gæsterne får vind i håret en varm sommerdag.

Skræddersyet løsning
Alumentdk skaber skræddersyede designløsninger. Vi holder af at indgå i kreative sparringsforløb, hvor vi kan bruge vores viden til at indfri jeres ønsker til form og funktion. Vi sætter en ære i at se muligheder fremfor begrænsninger og går langt ind i opgaven for at finde netop dén løsning og dét design, der passer til jeres ønsker. Tag fat i os, hvis I vil have en flot løsning til jeres restaurant eller café.  

Se & læs mere om vores forskellige løsninger til Café og restauranter

En hjælpende hånd til udeserveringen
En hjælpende hånd til udeserveringen

Alumentdk giver enhjælpende håndtil udeserveringenDet danske sommervejr er ikke altid til frokost i det fri, men en række løsninger fra Alumentdk gør det muligt for restauranter at have udeservering, selv når vejret viser sig fra sin værste side. I sidste uge åbnede...

Caféoverdækning ved Randers Regnskov
Caféoverdækning ved Randers Regnskov

Randers Regnskov Caféoverdækning med oplukkeligt lameltag Caféoverdækningen i Randers Regnskov er i alt 125 kvadratmeter. Overdækningen er udstyret med et oplukkeligt lameltag, som er rustet til alt slags vejr. [dsm_masonry_gallery _builder_version="4.9.10"...

En hjælpende hånd til udeserveringen
Lameltag og foldeglas til restaurant The Silo

København Lameltag og foldeglas til restaurant The Silo The Silo er blevet et vartegn for Nordhavn med sine ikoniske betonfacader beklædt med galvaniseret stål. Bag renoveringen står COBE Arkitekter, der har forvandlet industribygningen til 38 unikke lejligheder, et...

Kontakt os

For en hurtigere behandling af din forespørgsel vil det være en stor hjælp, hvis du vedhæfter et billede af din opgave og angiver ca. mål.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her: https://alumentdk.dk/cookie-og-privatlivspolitik//