Café- og restaurantoverdækning

Dyk ned i vores referencer og få masser af inspiration til café- og restaurantoverdækning

Når sommeren kommer, står fortovsrestauranterne klar med hvidvin i glasset og lette salater til de mange gæster, der gerne vil nyde solens stråler. Men når de kolde og våde måneder rammer os, trækker gæsterne indenfor til varme retter og ild i kaminen.

Som restaurant kan det være svært at forudse, hvilken vej vinden blæser, og hvordan sæsonen bliver. Derfor har vi et design i Alument, der gør det muligt at åbne for solens stråler og det gode vejr en lun sommerdag, mens regnen bliver lukket ude en blæsende efterårsdag.

Det bedste fra begge verdener
Vi tilbyder et glastag, der lukker lyset ind i selv de mørkeste kroge.
Glastaget giver fornemmelsen af sommer uden blæst og regn og kan indfarves, hvis I har brug for det.
På samme måde kan vinduerne i jeres restaurant erstattes med etagehøje foldeglas. Foldeglassene kan foldes helt til side, så restauranten kan åbne sig mod verden, byen og naturen på flotte solskinsdage og lukkes igen, når vejret viser sig fra sin kolde side.

Glastag ved restaurant Big World i Grindsted

The Silo
Vi har også en løsning, hvor taget kan skydes til side på varme dage. Taget er konstrueret med motoriserede lameller og kan lukkes mere eller mindre op afhængig af temperament. Designet er blevet anvendt med stor succes på The Silo, hvor Alumentdk har stået for overdækning og inddækning af restaurantens loungeområde. Her er siderne beklædt med etagehøje foldeglas fra Alumentdk, der kan foldes sammen, så loungeområdet smelter sammen med tagterrassen udenfor, og gæsterne får vind i håret en varm sommerdag.

Nærbillede af overdækning på The Silo af Alumentdk

Skræddersyet løsning
Alumentdk skaber skræddersyede designløsninger. Vi holder af at indgå i kreative sparringsforløb, hvor vi kan bruge vores viden til at indfri jeres ønsker til form og funktion. Vi sætter en ære i at se muligheder fremfor begrænsninger og går langt ind i opgaven for at finde netop dén løsning og dét design, der passer til jeres ønsker. Tag fat i os, hvis I vil have en flot løsning til jeres restaurant eller café.  

Kontakt os

For en hurtigere behandling af din forespørgsel vil det være en stor hjælp, hvis du vedhæfter et billede af din opgave og angiver ca. mål.

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her: https://alumentdk.dk/cookie-og-privatlivspolitik//

Se & læs mere om vores forskellige løsninger til Café og restauranter

Caféoverdækning ved Randers Regnskov

Caféoverdækning ved Randers Regnskov

Randers Regnskov Caféoverdækning med oplukkeligt lameltag Randers RegnskovCaféoverdækning med oplukkeligt lameltag Caféoverdækningen i Randers Regnskov er i alt 125 kvadratmeter. Overdækningen er udstyret med et oplukkeligt lameltag, som er rustet til alt slags vejr....

Lameltag og foldeglas til restaurant The Silo

Lameltag og foldeglas til restaurant The Silo

København Lameltag og foldeglas til restaurant The Silo København Lameltag og foldeglas til restaurant The Silo Alument har leveret de etagehøje foldeglas og lamelloftet, der dækker det store loungeområde. Taget er sat sammen af fire Algarve Pergolaer, der fremstår...