Tagaltan

Hos Alumentdk står vi klar med de bedste løsninger indenfor tagaltaner, der er nemlig næsten intet der er så skønt som at have sin egen tagaltan.

Er du så heldig at bo øverst i en ejendom, vil du med en tagaltan få muligheden for dit helt eget personlige uderum uden loft, så der altid er frit udsyn til den åbne himmel.

Kontakt os

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Hvad betegner en tagaltan?

Der er tagaltaner der går ud over tagets kant, disse tagaltaner giver dig et frit udsyn der ikke kun er til den blå himmel men også til omgivelserne omkring din bolig.
Og så er der tagaltaner der ligger tilbagetrukket og holder sig inden for tagets kant, og nærmest skaber et ekstra rum fra din bolig og ud, hvor der er høje sider på altanen der følger tagets bue. En af fordelene, ved den tilbagetrukne tagaltan er at den fra tre sider, vil være godt beskyttet mod vinden.
Fælles for alle tagaltaner, er at der ikke er nogen altaner ovenover der kan skygge, så der vil være god mulighed for flere solskinstimer.

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Hos ALUMENTDK tilbyder vi

Hos Alumentdk vil vi gerne hjælpe dig, med at finde frem til den bedste tagaltan løsning til dig og din bolig, så du vil kunne få opfyldt alle dine drømme om den rette tagaltan.
Og vi leverer og monterer selvfølgelig din altan, lige meget hvor du bor i landet.
Vi har en stor erfaring indenfor de forskellige altanløsninger, derfor ved vi at vi altid vil kunne være behjælpelig med at præsentere de forskellige muligheder, så du kan få den største glæde ud af din nye tagaltan.
Når du bestiller en tagaltan hos Alumentdk, vil du kun selv skulle tænke på de mere hyggelige ting som f.eks. hvordan du vil indrette din tagaltan, skal der være mulighed for en lille køkkenhave måske med friske jordbær? Eller krydderurter?

Vi står nemlig for det hele, hvilket selvfølgelig også indbefatter oprydningen efter monteringen af din altan, så du kun skal bruge tiden på at glæde dig til de mange solrige timer du skal nyde derude.

Prisen på din tagaltan

Prisen på en tagaltan varierer efter flere forskellige ting som f.eks. hvilken slags tagaltan du ønsker, antallet af kvadratmeter din tagaltan skal være på mm.

Men du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så du kan få prisen for den tagaltan du drømmer om og skulle du have andre spørgsmål omkring din kommende tagaltan, vil vi også meget gerne være behjælpelig med at svare på dem.

 

Udfyld her og vi kontakter dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.