Kvistaltan

Er du så heldig at din bolig ligger øverst, er det en oplagt mulighed at få monteret en altankvist.

 

Med en kvistaltan får du udnyttet din kvist på den bedste mulige måde, du får lukket masser af lys og luft ind i din bolig, samtidig med at den også giver dig muligheden for at få et skønt uderum.

 

Et ekstra plus ved en altankvist, er at der ikke er nogen altaner ovenover din altan der kan kaste skygge, derfor har du muligheden for ekstra mange solskinstimer på din kvistaltan.

Kontakt os

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Hvad er en altankvist?

En kvistaltan er helt kort sagt en altan der tager udgangspunkt i din kvist, det vil sige din kvist bliver lavet om til en altandør.

Størrelsen på altankvist kan variere alt efter ønske og de muligheder der er for dit hus eller lejlighed.

Det er muligt at vælge mellem flere forskellige materialer når kvistaltanen skal laves, ligesom det også er muligt at vælge det rækværk der vil passe bedst til dine ønsker – Du kan læse mere om glasværn her.

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Hos ALUMENTDK tilbyder vi

Hos Alumentdk kan vi hjælpe dig med at finde frem til den kvistaltan, der vil passe bedst til dine ønsker og din bolig.

Vi har en stor erfaring indenfor altaner du vil kunne få god gavn af, så du er sikret at få den kvistaltan du har drømt om.

Vi leverer og montere gerne din kvistaltan i hele landet, og har du brug for flere altaner kan vi også nemt finde en løsning på det.

Det eneste du selv skal tænke på, når du har truffet valget om hvordan din kvistaltan skal være, er hvad du gerne vil have der skal være på altanen.

Er den alene til hyggelige stunder i solens stråler, og lune aftener med hvidvins hygge? Eller vil du gerne have mere ud af din kvistaltan, f.eks. hjemmedyrkede krydderurter og gulerødder?

Der er så mange forskellige muligheder for det du kan bruge din kvistaltan til, det er næsten kun fantasien der sætter grænserne.

Hvad koster det at få lavet en kvistaltan

Prisen for en kvistaltan kommer an på flere forskellige faktorer, som f.eks. hvilke materialer du ønsker din kvistaltan skal have?

Er der i forvejen et kvistvindue eller kvistdør, vi kan tage udgangspunkt i? hvilken størrelse skal altandækket have? Mm.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til prisen for din kvistaltan, og vi kan besvare alle de spørgsmål du eventuelt må have.

 

Udfyld her og vi kontakter dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.