Altan på søjler

Kontakt os og vi kigger på jeres Altan

Når man har brug for mere plads på sin altan, end de almindelige metoder normalt tillader, kan det være svært at finde den helt rigtige løsning så man ikke behøves at gå på kompromis, med sine drømme og planer.

Kontakt os

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Større altaner har ofte brug for at blive understøttet af noget andet, som en garage, en tilbygning eller udestue eller lignende bygning der kan danne grundlaget for altanen, men det er ikke altid at en sådan bygning er lige der hvor man har planlagt altanen skal være.

En altan på søjler giver dig muligheden for at få den store altan, med de ekstra kvadratmeter så der er langt bedre muligheder for at nyde udelivet bedst muligt, og som en ekstra bonus giver altanen også et godt uderum nedenunder, hvor der f.eks. er gode muligheder for en dejlig terrasse i skyggen fra altanen på søjler, altid i læ for sommerregnen.

Med en altan på søjler kan du få en altan i en størrelse der også giver dig mulighed for at dyrke grøntsager og plante og så masser af blomster, en altan på søjler kan hurtigt blive din egen lille mini-have, samtidig med at der stadig er masser af plads til at nyde udelivet og udsigten fra din altan.

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Hos ALUMENTDK tilbyder vi

 mange altanløsninger til både private og erhverv, så ønsker du en altan på søjler til den private bolig, eller den helt store udskiftning eller nyerhvervelse i boligejendommen, er vi altid klar med vores altanløsninger.

Hos Alumentdk har vi flere forskellige altan på søjle løsninger, så størrelse, udformning og altangulve og sider kan varieres efter ønske, ligesom det er muligt med en enkelt altan på søjler eller en hel etageejendom med flere altaner, der alle er understøttet af søjler hele vejen op.

Prisen på en altan på søjler

Prisen på en altan understøttet af søjler varierer efter hvilke ønsker du har til din altan, derfor er det umuligt at give en pris uden at have talt med dig først.

men du er altid mere end velkommen til at kontakte os hos Alumentdk, så vi sammen kan finde de bedste løsninger og priser til dig.

Vi kan dog allerede nu sige at prisen for en altan på søjler starter ved 98.000,00 kr. inkl. moms alt afhængig af størrelse om form, leveret og monteret.

 

Udfyld her og vi kontakter dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.