Altanfirma med fokus på kvalitet

Hos Alumentdk mener vi at den fornemste opgave er at give vores kunder muligheden for og glæden ved at få deres eget uderum, derfor har vi også mange forskellige altan varianter.

Kontakt os

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Montering, udvidelse og nye altaner

Vores altanfirma har siden 2012 arbejdet med altaner, hvilket blandt andet omfatter montering af nye altaner, udvidelse af eksisterende altaner, udførelse og restaureringer og reparationer på ældre altaner.

Derudover tilbyder vi også råd og vejledning omkring altaner, vi tilbyder også altankontrol så I kan være sikre på at sikkerheden er i top og opsætning af altanafskærmning. 

Vi kan fortælle, at vi har udført arbejde på mere end 1500 altaner, siden vi startede med at arbejde inde for området..

Vi tilbyder altaner og altanløsninger til alle, det vil sige private boligejere, boligforeninger og fællesskaber, offentlige byggerier og offentlige instanser, almene boliger, erhvervsbyggerier, restauranter mm.

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Vi dækker hele landet

Vi arbejder i hele landet, så alle der drømmer om deres eget uderum har muligheden, for at benytte en af vores mange forskellige altanservicer.

Vores kunders tilfredshed er en ting vi altid vægter meget højt, og vi vil altid gøre vores bedste for at din altan drøm kan blive muliggjort.

 

Kvalitetsmaterialer til vores løsninger

 

Hos Alumentdk arbejder vi kun i kvalitetsmaterialer, derfor ved vi at vores altanløsninger altid lever op til forventningerne.

Vi har et meget stort udvalg, i forskellige altanløsninger og er yderst passionerede i vores arbejde, og at levere det bedste resultat.

 

Fokus på den Nordiske stil

Vi sætter stor pris på den nordiske enkle stil, hvilket også betyder at du kan få altandæk helt ned til en højde på 70 mm, ligesom vi også vægter de rene fine linjer i alle vores tilvalgsmuligheder.

Udover de forskellige former for altaner tilbyder vi blandt andet foldeglas til altaner, specielle plisse’ gardiner, låsesystemer til altanen, rækværk og glasværn, glastag til de øverste altaner mm. altanværn, solafskærmning, pergola, udestuer og tagterrasser til restauranter m.m.

Skulle du være det mindste i tvivl, om hvad der skal til for bedst at opnå dine altan drømme, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udfyld her og vi kontakter dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.