Vi monterer altaner til ethvert behov

Hos Alumentdk ved vi at enhver altanmontering altid er en tillidssag, hos os får du fagfolk med over 10 års erfaring og vi har haft mere end 1500 forskellige arbejdsopgaver på altaner.

Kontakt os

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Derfor ved vi, at vi altid vil kunne montere altanen for dig, så du vil kunne få den største glæde ud af din altan og nyde udelivet på altanen de næste mange år.
Vi monterer altaner for private, foreninger og erhverv, så det er lige meget om du skal have monteret 1 altan eller flere hundrede altaner, så vil vi glæde os til at få muligheden for at opfylde alle dine altandrømme.

Et fantastisk produkt, arkitektonisk elegant. Fleksibelt og kan indpasses alle steder, da det ” skræddersys” til formålet.

Ralf Andersen

Vi leverer og monterer din nye altan

Hos Alumentdk vil vi altid tage udgangspunkt i dine behov, så dine ønsker for din nye altan kan blive opfyldt, for os har det altid en meget stor værdi at gøre vores altankunder glade hver gang.

Når du bestiller din altan hos os, leverer vi og monterer den efter aftale med dig. Så det eneste du selv skal gøre, er at læne dig tilbage og glæde dig til de mange lune dage du vil kunne nyde udenfor, for der er intet som en altan der kan bringe udelivet tæt på hjemmet.

Når altan monteringen er helt færdig, sørger vi selvfølgelig for at rydde op efter os selv, så dit første besøg på altanen kun kommer til at handle om at opleve dit nye uderum. Du kan roligt begynde at glæde dig, for at se udsigten fra din altan, vil give dig en helt ny oplevelse af at være hjemme.

Hvis du har nogle spørgsmål eller er det mindste i tvivl om hvilken altan der er den rette for dig og din bolig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.  så kan vi sammen finde de løsninger der passer bedst til dig, så du kan få monteret den altan der lever op til dine forventninger.

Udfyld her og vi kontakter dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.